Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Jumaat, 24 Julai 2009

must watch this movie....


Salam sume..lama da pn hajah x menjenguk rumah ni...bz dengan kerja sekolah yang tak berhenti2.. x sabar rasanye nak tunggu school holiday...(ingat anak murid jek, rupanye cikgunye sekali...huhu)

last week, pn hajah ade ziarah rumah kawan2...pastu sgt tertarikla dgn sedutan filem nih...based dari novel cam movie p.s i love u...sedey.....check kat gsc website kuar 8 oct nih...sma2la kite serbu panggung beramai2....jom...

video

Jumaat, 10 Julai 2009

Salam kalian semua sahabat2...da lama gak pn hajah update blog nih...agak cbuk cket minggu nih kat skul...n ada interview pengesahan jawatan lagi...berdebar bagai nak rak...tapi mudah2n semuanya berjalan dgn lancar...pn hajah pun terlibat dengan Majlis Anugerah Q Pengurusan Kewangan Sekolah peringkat kebangsaan...sk cfield berjaya merangkul award tuh...tp biasalah bile sekolah cemerlang gurunya pn kena ikut rentak yang sama...pn hajah berbanggala dengan kejayaan sk cfield...mungkin bertuah dapat para barisan pentadbir yang tip top...kalo senang2 cuba search website sks...skseafieldsj.blogspot.com...banyak info lah n sesape nak download bahan2 pengajaran tuk anak2 kecil bole search kat ctu...cari entry prasekolah....mudah tuk mengajar anak2 anda di rumah below 7 years old...


ermmm....sebenarnya pn hajah nak story pasal pic kat bawah nih...pn hajah jumpa kat website kat blog mem...so saje nak kongsi...cute sangat....hmmm...buat para bakal ibu2 bolelah survey2 tuk baby gurl sahaja....rasanye pn hajah pn nak grab spsglah...comel sangat...
lily style